Foto: NTB

TV 2: Åpner TV 2 Play før Farmen-finalen

TV 2 gir nå seerne mulighet til å få èn måned gratis bruk av TV 2 Play etter at alle TV-kundene til Telenor i går mistet TV 2 sine kanaler. Det betyr at ingen trenger å gå glipp av kveldens siste Skavlan-show eller søndagens store Farmen-finale.

Det skriver NTB i en pressemelding på vegne av TV 2

Telenor vil i tiden framover ikke ha lov til å sende TV 2s kanaler på deres tjeneste T-We. Fredag ble det brudd i forhandlingene om TV-rettighetene.Det påvirker over 550.000 norske husstander.

Lørdag kom derimot organisasjons – og kommunikasjonsdirektør Sarah C. J. Willand i TV 2 med en midlertidig gladmelding.

– Vi har forsøkt å komme til enighet om en ny avtale med Telenor, men dessverre har vi ikke lyktes. Det er ingen utvikling siden Telenor-kundene mistet tilgangen til TV 2-kanalene i går. Om og når vi blir enige vet vi ikke, men vi kan ikke utelukke at dette blir langvarig. Derfor starter vi i dag en kampanje som gjør at alle som ikke har tilgang til TV 2 sitt innhold nå har mulighet til dette, sier Sarah C. J. Willand i TV 2.

Gratis-kampanjen inkluderer de to produktene «Film Serier» og «Sport, Film Serier». Dette inkluderer det aller meste av TV 2 sitt innhold, inkludert direktekanalene som TV 2 Nyhetskanalen. 

– I kveld er også en helt spesiell TV-kveld. 25 år med TV-historie avsluttes når det aller siste «Skavlan» sendes på TV 2 og TV 2 Play. Dette ønsker vi selvsagt at flest mulig skal få med seg I tillegg til «Norges nye megahit» og Farmen-finalen i morgen, sier Sarah C. J. Willand.

Den sporten som sendes på TV 2 Sport 1 og 2 samt hovedkanalen er også inkludert. Deriblant to Champions League-kamper, en Premier League-kamp og èn LaLiga-kamp per runde. I tillegg til alt av vintersport. Kampanjen gir 30 dager gratis tilgang og den vil løpe til 10. januar. Sport Premium-kanalene og kjøp-og leiefilm er ikke en del av kampanjen.

– Vi vet at seerne verdsetter vårt innhold, og særlig det norske innholdet. Vi går også en jul i møte med den nye juleserien «Julestjerna» og tradisjonsrike programmer som «Truls à la Hellstrøm: Julespesial», «Flåklypa grand prix» og ikke minst «God jul Norge». Det er beklagelig at seerne nå blir rammet som uskyldig tredjepart og derfor ønsker vi å gi de som ønsker det gratis tilgang til vårt innhold den kommende måneden forklarer Willand.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.