Min Side, og tegning av nye abonnement er for øyeblikket stengt grunnet teknisk vedlikehold. Ved spørsmål kontakt kundesupport.

TV 2: Drapssiktet i Stjørdal godtar fengsling i fire uker –⁠ har ikke tatt stilling til skyld

Mannen som er siktet for drap i Stjørdal i helga, blir fengslet i fire uker.


Det er fengslingsmøte i saken klokka 12 tirsdag. Politiet ber om at mannen fengsles i fire uker, hvorav to uker med brev- og besøksforbud og isolasjon.

– Påtalemyndigheten begjærer siktede fengslet da vi frykter at han vil ødelegge bevis i saken dersom han er på frifot, sier Anette Strøm Røsholdt, påtaleansvarlig i saken i Trøndelag politidistrikt.

Mannen godtar fengsling, melder TV 2. Men han erkjenner ikke straffskyld.

– Selv om han aksepterer fire ukers varetektsfengsling, ligger det ingen skylderkjennelse i dag. Det er forhold i saken her som gjør det helt riktig å ikke erkjenne straffskyld, sier forsvarer Tore Angen.

Politiet opplyser at det er brukt store ressurser på å etterforske saken, og at dette arbeidet fortsetter.

Mannen i 50-årene ble fengslet da en død mann ble funnet i leiligheten hans søndag kveld. Den avdøde var fra Bodø og politiet har uttalt at de tror de to møttes på en bar kvelden før.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.