Patrick Berg (23) har vært god i Bodø/Glimt og blitt tatt ut i troppen ved et par anledninger. Debuten lar vente på seg, men ifølge TV 2-ekspert Jesper Mathisen kan den allerede komme førstkommende onsdag. Foto: Geir Olsen / NTB

TV 2-ekspert vil ha Patrick fra start: –⁠ Fortjener en sjanse

TV 2-ekspert Jesper Mathisen tror Patrick Berg (23) får sjansen fra start i VM-kvalifiseringskampen mot Gibraltar.


Førstkommende onsdag spiller Norge VM-kvalifiseringskamp mot Gibraltar. Patrick Berg (23) og Marius Lode (28) er de to fra Bodø/Glimt som er tatt med i landslagstroppen. 

Berg er tatt med de tre foregående uttakene. Dette er Lodes andre uttak. Debuten for dem begge lar foreløpig vente på seg. 

Men da TV 2-ekspert og tidligere Start-spiller Jesper Mathisen fikk i oppgave om å plukke ut til elleve han mener og tror kommer til å starte onsdagens kamp, falt valget på Berg fra start på midtbanen sammen med Fredrik Midtsjø. 

Det blir isåfall en helt ny midtbanekonstellasjon. Til vanlig ville Sander Berge og tidligere Bodø/Glimt-spiller Mathias Normann startet. Disse to er ikke med.

– Jeg tror vi gir Patrick Berg muligheten fra start. Han var fantastisk for Bodø/Glimt og fortjener da kanskje en mulighet for det norske landslaget. Og så kan det være han dytter Martin Ødegaard ned sentralt. Det kommer an på formasjonen, sier Mathisen i det TV 2-sendte intervjuet fra Marbella.

PS! Norge møter Gibraltar, Tyrkia og Montenegro henholdsvis 24. 27 og 30. mars.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.