Unge Ferrari har vært i Bodø ved flere anledninger. I fjor var han på Parken Ung med Arif.

Unge Ferrari, Kevin Boine og Isak Shorty til Gatafestivalen

Skrevet av Maiken Johnsen
11.06.2019 20:00 - OPPDATERT 11.06.2019 23:02

Alle opptrer på Familiegata på Fauske 8. august.

I sommer arrangeres igjen Gatafestivalen på Fauske. Dit kommer blant annet Ace of Base, Joddski, Plumbo og Seeb. Nå er også Unge Ferrari, Kevin Boine og Isak Shorty klare for festivalen. 

Alle skal opptre på Familiegata som arrangeres 8. august. 

Isak Shorty, eller Isak Kvamme, som han egentlig heter, har bare så vidt begynt å slippe musikk. Det som begynte med enkelt studioutstyr på gutterommetog coverlåter, eskalerte fort til låter på Soundcloud, etterfulgt av egenutgitte singler som «Venna», «Vil ikke snakke med D» og «Vito», som alle ble sluppet i løpet av 2017. Isak Shorty slapp singelen«Gjengting» i mars 2018. Den samme våren vant han Musikkprisen 2018. Hans nyeste singel er låta Penga. 

Unge Ferrari eller Stig Joar Haugen debuterte med albumet "Til Mine Venner" i 2015. Siden da har han sluppet flere store hitter, blant annet "BBB", "Ashanti", "Bagasje", og "Privat".

Kevin Boine, på sin side, har slått seg stort opp med hiter som "Kom Til Finnmark” ”Drømmeland” og «Swipe UP». Etter at han var med i norske talenter i 2015 har karrieren hans skutt i været, og man vil garantert få et eksplosivt show med både nye låter og gamle hits på scenen.

Gatafestivalen går av stabelen 8-11. august. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.