Martin Smådal Larsen spiller på "Halv ti på Dama Di".

Vender hjem til Bodø med nytt soloprosjekt

Skrevet av Pressemelding
10.07.2018 10:32

Martin Smådal Larsen spiller på Dama Di torsdag.

Etter å ha sluppet den herlige sommersinglen "Oh Baby" fra det kommende debutalbumet, er Jako Vidal nå klar for å spille live på Dama Di i regi av det populære konsertkonseptet «Halv ti på tordag». I bandet finner vi medlemer fra blant annet Kråkesølv og Cold Mailman.

Jako Vidal er det musikalske aliaset til bodøværing Martin Smådal Larsen, kjent fra band som Scarlet Monroe, Cold Mailman, Moon Relay og Le Corbeau. Med til Dama Di har han med seg et ekte rockeband bestående av sin bror, trommeslager og studio-guru Jørgen Smådal Larsen (Kråkesølv), den fantastiske Ivar Bowitz (Cold Mailman) og Rogalands "finest" Markus Dvergastein.

Musikken er i ånden av tidløs og klassisk rock à la Carol King, The Band, Erik Bye og Serge Gainsbourg. For ikke å glemme Grateful Dead, Scott Walker og Håkan Hellström. Enkelte mener å høre toner av 60-70 tallets mer løse jazz, og korder fra tropicaliabevegelsens vugge Brasil. Dette kan nok stemme. Det meste kommer vel an på øret som hører.

Det kan forventes en kveld med kvalitet, kvantitet og helhet. Singelen "Oh Baby" kan høres på Spotify og Youtube.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.