Christian André Pettersen skal fore bodøværingene i slutten av mars. Foto: Tom Haga

Bronsevinneren i Bocuse d'Or skal lage mat til bodøfolket

Skrevet av pressemelding
15.02.2019 11:26 - OPPDATERT 15.02.2019 11:44

Christian André Pettersen tar turen til hjembyen - skal skape to gastronomiske festkvelder.

Lurer du på hvordan maten til en av verdens aller ypperste kokker smaker?

Det får du sjansen til å funne ut når bronsevinneren i Bocuse d'Or, Christian André Pettersen, tar med kamerat og kollega Gunnar Hvarnes til Bodø for å lage to helaftener på Bjørk og Ohma.

Onsdag 27. mars står duoen for trøffel-aften på Bjørk, mens det dagen etter er asiatisk aften på Ohma.

Begge kveldene starter klokken 19.00.

Slik beskrives de to kokkene i en pressemelding:

CHRISTIAN ANDRE PETTERSEN

Her trengs vel egentlig ingen presentasjon. Rett fra Lyon og Bocuse d’Or med en bronsemedalje tar Christian Andre Pettersen turen hjem til Bodø sammen med kompis og coach Gunnar Hvarnes for å lage to minnerike kvelder på Bjørk og Ohma. 

GUNNAR HVARNES

En av norges mest meriterte kokker med over 20 år som konkurransekokk. To gull og ett sølv fra NM i kokkekunst, ble kåret til Årets kokk 2009 og representerte Norge i Bocuse d’Or Europa i 2010 og Bocuse d’Or 2011, en av de mest prestisjefylte kokkekonkurransene i verden, der han fikk bronsemedalje.

[annonse]
Hvarnes har vært kaptein på Det norske kokkelandslaget fra 2004-2008, med både OL- og VM-gull. Han har også jobbet på restauranter som Bølgen & Moi, Bon Lio, Brasseri Hansken, Annen Etasje, Gastronomisk Institutt og Spiseriet i Stavanger konserthus. De siste årene har han vært Head Coach for Bocuse d’Or Norge 2016-2019.

Han driver idag sitt eget kokkefirma, Chef Hvarnes, som freelance-kokk med verden som sitt kjøkken.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.