Slike øyeblikk som dette, her ved Junkerens bredde-satsning for senior i 3. divisjon, kan man fortsatt se langt etter. Foto: Per-Inge Johnsen

VG: Ingen gjenåpning av breddeidrett for voksne

Skrevet av Andreas Sandnes Olsen
19.02.2021 13:26

VG skal sitte på følgende opplysninger, om de nye anbefalingene Helsedirektoratet skal legge fram kl 14 i dag:

Eliteseriespill i idretter som ishockey og håndball må fortsatt utsettes. Treningskamper i toppfotballen bør ikke tillates. Ingen gjenåpning av

breddeidretten for voksne, skriver VG

 

HARDT FOR BREDDEIDRETTEN

Dette er et hardt slag for baugen for satsende breddeklubber i Bodø. Eksempelvis Junkerens 3. divisjonslag i fotball, som ikke har fått trene sammen på nesten et år. 

Joachim Kildal, trener i Junkeren Menn 1 ytret i januar at han var svært kritisk mot de strenge reglene. 

– Jeg skal ikke bryte ned andre, men vi har lov til å gå på restaurant og drikke øl, dra på treningsstudio og trene innendørs, og gå på kjøpesenter. Det vi derimot ikke har lov til er å drive med en utendørsaktivitet der 20 stk møtes og har lite nærkontakt med unntak av noen få dueller.  

 

BLIR NEDPRIORITERT

[annonse]
Han følte de blir nedprioritert.  

– Det virker som breddeidretten for voksne blir sett på noe av det minst.

Nå ser det altså ut til at situasjonen vil vedvare, og berøre Junkeren, blant flere bredde-idrettslag her i byen, hardt.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.