Foto: Fredrik Varfjell / NTB
«Noen uker» unna Glimt-debuten:

–⁠ Vi kan vel ikke si at han har fått en god start i Bodø


Omar Elabdellaoui (31) har slitt med skader og sykdom etter overgangen til Bodø/Glimt. Trener Kjetil Knutsen håper å se ham i gul drakt i løpet av noen uker.

Glimt serieåpner borte mot Sarpsborg 2. påskedag, og den kampen rekker Elabdellaoui definitivt ikke. Knutsen svarte på et spørsmål fra Nettavisen om høyrebacken på en presseseanse i regi av Norsk Toppfotball torsdag:

– Vi kan vel ikke si at han har fått en god start i Bodø. Det er en flott gutt som dessverre har slitt med både litt sykdom og skader. Men han begynner gradvis å komme på feltet igjen, så om vi får gitt ham noen uker til, håper jeg at også de der ute får se ham i gul drakt. Vi får vel si at det går riktig vei, sa Glimt-treneren.

Elabdellaoui er et av mange nye tilskudd i Glimt-stallen foran årets sesong. Kontrakten hans med Galatasaray ble terminert i fjor høst etter en vanskelig periode med en fyrverkeriulykke, operasjoner og langvarig opptrening.

– Jeg har hatt god tid til å tenke på hva som skal være neste steg i karrieren. Jeg er veldig glad og gleder meg veldig til å komme i gang, sa han da han skrev under for Glimt i desember.

(©NTB)

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.