Victor Boniface har forlatt Bodø, og starter på et nytt eventyr i Europa. Foto: Preben Hunstad

Victor med rørende avskjed til fansen og Glimt: –⁠ Vil alltid være i mitt hjerte

Tirsdag ble det bekreftet at Victor Boniface forlater Bodø/Glimt. På Instagram har den ferske Belgia-proffen sendt en rørende hilsen tilbake til Bodø.


Victor Boniface har virkelig gjort seg bemerket i årets sesong. Etter noen tunge år med skader, kom Glimt-karrieren hans for alvor i gang i 2022. Men så kom spekulasjonene om en overgang til Belgia, og tirsdag ble han bekreftet klar for Union Saint-Gilloise.

Allerede etter Aalesund-kampen på lørdag tok nigerianeren farvel med lagkameratene på Gardermoen, og nå har han sendt en rørende hilsen tilbake til Bodø. Via Instagram skriver den storvokste spissen at han vil takke klubben for å ha hjulpet karrieren hans i gang. 

– I dag har jeg sagt farvel til en fantastisk klubb. Jeg vil takke klubben for å ha hjulpet meg til å bli en bedre fotballspiller. Bodø/Glimt vil alltid ha en plass i mitt hjerte. De ga meg sjansen til å spille i Norge, og å vinne to seriegull er en stor prestasjon. 

Han sier at han har fått støtte hele veien av både klubben og fansen, og det vil han alltid være takknemlig for. 

– Etter i år kan jeg ikke noe annet enn å takke klubben og fansen som har støttet meg siden første dag jeg tok på meg trøya. Jeg ønsker mine lagkamerater lykke til, de hjalp meg til å tilpasse meg fra første dag. De er ikke bare mine lagkamerater, men venner. Fra hele mitt hjerte, takk. 

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Boniface victor (@boniface_jrn)

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.