Leder i Bodø Ungdomsråd, Nicole Natalie Furnes (til høyre) og de andre rådsmedlemmene håper på stor giverglede blant Bodø-folket. De andre medlemmene fra høyre til venstre: Tobias Remmen Pettersen, Vetle Eidem og Peder Kachel Nordland. Foto: BUR

Vil samle inn hundrevis av gaver til trengende barn og unge i Bodø

Av Markus André Jensen
05.12.2017 19:48 - OPPDATERT 22.01.2018 21:58

– Vi vil skape en minneverdig jul for dem som trenger det mest!

Gjennom hele desember samler Bodø Ungdomsråd inn julegaver til trengende barn og unge i Bodø.

– Alle som ønsker har anledning til å delta, og som byens kulturelle møtepunkt vil vårt nydelige bibliotek være en ideell arena for årets innsamling, sier leder i Bodø Ungdomsråd, Nicole Natalie Furnes.

Gavene skal ta veien videre til Bamse B, Krisesenteret i Salten og asylmottaket på Mørkved.

– Vi tar imot gavene ved juletreet i inngangspartiet til biblioteket, hvor våre rådsmedlemmer står klare til å ønske byens gavegivere hjertelig velkommen.

– Vårt formål er å spre julegleden, og engasjere andre til å skape en minneverdig jul for dem som trenger det mest. Ungdommen i Bodø vil gjøre noe godt for andre ungdommer, sier Furnes.

I fjor mottok Ungdomsrådet flere hundre gaver. 

– Vi håper på et like stort engasjement i befolkningen også under denne innsamlingen, sier rådslederen.

Representanter for Bodø Ungdomsråd til stede i Stormen Bibliotek alle hverdager frem til 18. desember. Mandag til torsdag er de der 18-20, fredager 16-18 og lørdager 12-14.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.