– Jeg og en venninne hadde en plan om å vinne - dette er fantastisk!

Skrevet av Preben Hunstad
25.07.2018 15:35 - OPPDATERT 27.07.2018 15:39

– Det er to klare vinnere i konkurransen.  Jeg måtte gå mye fram og tilbake med meg selv for å finne den definitive vinneren, sier fotografen i Bodø Nu.

På mandag ga vi folk en mulighet til å vinne et helgepass til Opptur. Oppgaven; ta det morsomste sommerbildet. Det var tilslutt Isabell Grønslett som gikk av med seieren.

– Jeg og en venninne hadde en plan om å vinne. Hvis en av oss vant skulle vi dele på utgiftene til et pass til den andre. Dette er fantastisk!

–Hva fikk deg til å gå for dette bildet?

– Det måtte være litt ironisk. Sommer i Bodø er ikke det samme som i sør, hvor de har mye varme og sol. I Bodøe er det mye vind og regn, så derfor dro vi frem de elementene som vi mente passet til sommer her i nord. 

Det er ikke første gang hun vinner en konkurranse.

– Jeg vant en rattkjelke for mange år siden. Et helgepass er mye mer i min bane, sier hun å ler.

Vi satt en av våre fotografer, Martin Standal, på saken om å velge det beste bildet. Her er hans dom og en liten omtale rundt hans favoritter. 

Nederst ligger en samling av alle bidragene som kom inn.

Isabell Grønnslett

– Bildet til Isabell Grønnslett er nok den klare vinneren i konkurransen tett oppfulgt av bildet til Eline Aunmo. De to har tatt bilder ilag, som forklarer likheten i deres innslag. Det som kanskje gjør Isabell Grønnsletts bilde hakket bedre er ullsokkene og poseringen.

– Bildet skiller seg godt ut og humoren og sannheten i det er synlig. Alt fra paraplyen som har fått for mye vind, til regnponchoen vi ser på hver eneste festival i Bodø. Hun har bydd på seg selv som er et stort pluss.

Eline Aunmo

– Som allerede nevnt er Eline Aunmos innlegg en god nummer to. Her har vi den gode humoren og realiteten jeg snakket om som får det til å funke så bra. Sommermoten blir vist fram på sitt beste. Håper jeg ser de begge to igjen med samme freshe sommerstil på Opptur.

 

 

 

 

Marthe Vembre

– Mye bra værrelatert fra konkurransen, og dette bildet er ingen unntak. Teksten til bildet forklarer det meste, men bildet i seg selv forklarer ikke nok til være best i denne konkurransen.

– Definitivt et godt bidrag men den nådde ikke helt opp. Bildet fortjente anerkjennelse.

 

 

 

 

Vårin Fure Øwre

– Moloen er kjent for å ha et dobbelt så bra vær – eller dobbelt så ille. Når det er vind i Bodø er det masse vind på moloen. Bildet er et fantastisk eksempel på hvor mye vind man kan få.  Skulle gjerne gitt dette bildet en billett, men det mangler litt omph.

– Dette bildet gjør noe ingen andre bilder klarte i denne konkurransen, som er grunnen til at det var vanskelig å velge en vinner. Her ser vi virkelig livlige og sommerlige farger. Det blir ikke bedre enn det!

Hilde Riibe

– Vi spurte spesifikt etter et bildet, men jeg vet hvem som hadde vunnet om videoer også var en del av konkurransen. Jeg lo godt når jeg så denne. Selv om Hilde ikke vant håper jeg både hun og Kristoffer Riibe, som er i videoen, står å hopper på første rad på Opptur. Det er i hvert fall nok av Tropical House musikk å hoppe til der. 

Bildeserie
Debatt
Bodø NU oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.