Foto: Martin Solhaug Standal

Violet Road har passert 1000 solgte billetter på Torget

Skrevet av Pressemelding
24.07.2019 18:17 - OPPDATERT 24.07.2019 21:02

Når Violet Road først kommer til Musikkfestuka slår festivalen på stortromma, og gjør om torget til festplass og konsertarena.

Fansen var over seg av begeistring da Violet Road slapp sitt femte album «Lines Across Light» høsten 2018. Når de nå er klare for Nordland Musikkfestuke for første gang byr de ikke bare på nye låter og en enorm spilleglede, men også et fenomenalt liveshow.

I over 10 år har Violet Road lagd musikk sammen og bygd opp en solid musikalsk katalog, bestående av flere radiohits, samt andre sterke og fengende låter. En konsert med Violet Road rommer store musikalske spenn og bandet tar publikum med på en følelsesreise som går både høyt og lavt.

– Vi har hatt noen skikkelig store konsertopplevelser i Bodø og omegn, for tusenvis av flotte mennesker som virkelig har vært med på å definere vår karriere! Nå ser vi veldig fram til å spille på torget under Nordland Musikkfestuke. Det kommer til å bli stort. Vi gleder oss enormt, sier Halvard Rundberg.

LENGE SIDEN SIST 

Dette er slettes ikke første gangen Musikkfestuka har invitert til kveldsfest på torget, men det begynner å bli noen år siden sist. Festivaldirektøren gleder seg til konserten

– Vi gleder oss til å gjøre kveldskonsert på torget igjen. Sist gang var i 2012, og da sto Veronica Maggio på scenen. Violet Road er at band som virkelig innbyr til fest og da er torget absolutt rette plassen å gjøre konsert på, sier festivaldirektør André Wallann Larsen

 UNGT BODØ-BAND VARMER OPP 

For å gjøre festen på torget enda litt bedre skal det unge lovende bodøbander Regnvær varme opp for hovedattraksjonen fra Kåfjord.

Regnvær består av fem 20-åringer som fant sammen høsten 2015, og bestemte seg for å bli et band. Våren 2017 debuterte bandet med singelen La mæ drøm og høsten samme år ble den neste singelen Høyere sluppet. Høyere høstet en anbefaling av P3 Urørt-redaksjonen som sa «Det er en slags storhet i det, den klarer liksom å treffe noe fengende som sitter igjen.»

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.