Foto: Mats Torbergsen / NTB

Zinckernagel sine supportere pepret med døde rotter

En mengde døde rotter malt i rødt ble kastet mot Standard Liège-tilhengere i 3-1-kampen hjemme mot Charleroi i den belgiske toppdivisjonen.


Klubben som har Ronny Deila som hovedtrener, bekreftet søndag påstandene som har gått i sosiale medier siden fredagens oppgjør.

På laget er også tidligere Bodø/Glimt-spiller, Philip Zinckernagel, som er på lån til Standard Liège fra Olympiakos. Dansken står med 20 kamper for klubben, hvor han har fått syv scoringer så langt. 

Charleroi-supportere slengte et dusin døde rotter i retning hjemmefansen. De var malt og farget i Standard Lièges rødfarge.

«Vi håper ligaen tar affære, og at klubben vår sender inn en klage. Dyrevernorganisasjoner bør involveres», skriver en Standard-supporter på Facebook.

Deilas lag ligger på 6.-plass i grunnserien og har vunnet tre kamper på rad. For en uke siden ble det 2-0 over tabelltopp Genk. Standard har fortsatt et lite håp om å bli blant de fire lagene som tar seg til mestersluttspillet.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.